Dukanova dijeta za mrsavljenje


Dukanova dijeta je modifikacija atkinsove dijete za mrsavljenje mnogo je savrsenija i ima manje losih propratnih efekata po osobe koje je sprovode dukanova dijeta bi trebalo da traje celog zivota u vidu jednog proteinskog dana tokom svake nedelje.ovaj proteinski dan dukanove dijete bi trebalo da omoguci trajno zadrzavanje postignute i zeljene tezine.

Dukanova dijeta se sprovodi u cetiri faze vidi vise Dukanova dijeta.

Ova dijeta za mrsavljenje nije narocito komplikovana i previse zahtevna.

...............@ 

 Dukan Dijeta je razvijen od strane Pjer Dukan Francuske. To je dijeta fokusira na vraćajući se korenima, primitivne Caveman načina ishrane: meso i povrće. Uglavnom mesa, kao protein je fokus ove ishrane.


Dukan Dijeta ima četiri faze: napad, krstarenja, konsolidacije i stabilizacije. Ova dijeta je trebalo da bude doživotno avanturu, i lakše tokom vremena. Pošto ste samo jedete meso i povrće, vi ste izbegavanje prerađenu hranu - što može biti vrlo tov. To je glavna svrha ovog ishrane.

Faza jedan može izgledati teško, ali koristi se brzo videti. Tokom napada fazi možete da jedete samo proteine. Ovo uključuje meso, riba, jaja, itd Obično ova faza traje oko deset dana, a gde je većina težine se gubi.

Nakon toga prvi napad je krstarenje fazi. Svaki drugi dan možete jesti povrće kao dobro. Ovo dalje znači da uglavnom ste na proteine, ali vi dobijate vitamina iz povrća - što pomaže pri kontrolu težine.

Konsolidacije faza je od ključnog značaja za ishranu. Omogućava vam da jedete šta god želite, ali zapamtite - to mora da bude zdrav. Ako se držimo uglavnom neprerađene hrane svoju težinu će ostati isključen i osetićete zdravije. Takođe, tokom ove faze dozvoljeno vam dve besplatne-za-sve obroke u nedelji, gde možete da jedete šta god želite.

Poslednja faza melodije dole fokus na proteina i najdužim fazu ih sve - ostatak svog života. To zahteva da imate jedan dan u nedelji koji jedu samo proteine, ostatak dana jednostavno jedete zdrave obroke sastoji se od druge hrane (koji i dalje može da sadrži proteine naravno). Dukan Dijeta ne zahteva pilule, i stvarno nema dugo, oštra, dramatična promena od svoje uobičajene navike u ishrani. Najjači faze ne traju veoma dugo, i ne zahtevaju da se oduzme - možete da jedete koliko želite, sve dok se fokusirate na proteine. Dukan Dijeta je do nazad na jednostavan puta, gde je hrana bila sve realne, a svi zdravi.

Leave a comment

Ova je baš super dijeta
Dodaj komentar

Zapamti me